Персонализирани Подаръци от Дърво

Цени от 16 лв до 58.80 лв

Доставка до офис – 4,50 лв,  до врата (адрес) – 7 лв.

Силекс АРТ е домът на висококачествени дървени подаръци, проектирани и ръчно изработени за всички възрасти и поводи. Персонализирани дървени подаръци за него и нея, баба и дядо, за деня на майката и деня на бащата и децата. Идеални персонализирани идеи за подаръци за сватби, подаръци за 5-та годишнина от сватбата, рождени дни, важни събития, затопляне на дома, кръщенета и подаръци за учители и подаръци за абитуриенти.

Виж всичкиUncategorized8 МартАлбуми за снимкиВечен КалендарДървен плик за париДървена табела от масивДървени картичкиДървени картички за рожден денДървени кутииДървени плочки с пожеланияДъски за мезетаЕтно подаръциЗа офисаКоледен подарък за женаКоледен подарък за мъжКоледни подаръциКоледни СувенириКошнициКутии за вино и алкохолКутии за париМини коледни подаръциНастолен календарПодарък за 50 годишнина на мъжПодарък за абитуриентиПодарък за дипломиране и завършванеПодарък за женаПодарък за КумовеПодарък за мъжПодарък за нов домПодарък за пенсиониранеПодарък за семействоПодаръци за БабинденПодаръци за годишнинаПодаръци за имен денПодаръци за кръщенеПодаръци за празникПодаръци за рожден денПодаръци за сватбаПодаръци за Свети ВалентинПодаръци за Трифон ЗарезанПодаръци за юбилейПоставка за телефонРамки за снимкиСемейни коледни подаръциСтелажи за бутилкиСтенен календарТабелка за входна вратаТефтер/книга за рецептиЧантиЧасовници

Търсите уникален подарък за този специален човек в живота ви, но не можете да намерите подходящия подарък за случая. Ние ще ви помогнем!

В нашия сайт ще ви покажем нашите любими дървени подаръка за всеки повод.

Ще ви покажем някои наистина уникални предмети, които може дори да искате да закупите за себе си!

Може би се чудите защо трябва да купя дървен подарък, има много причини, поради които дървеният подарък е толкова невероятен артикул за закупуване!

  1. Дървените изделия са изработени от жив и естествен материал, което прави всеки подарък уникален и специален.
  2. Дървото разказва история, която никой друг материал не може да разкаже.
  3. Трето, дървеният предмет е перфектен като персонализиран подарък, защото много продукти в този списък могат да бъдат гравирани с име или текст, за да го направят още по-специален.
  4. И накрая, дървото се предлага в необичайни цветове и има необикновени фигури, което го прави много “топъл“ сантиментален продукт подарък.
(Посещения: 1, Посещения за деня: 1 )